Jakob Drud – Kampen om kraftfeltet – Skyggelinsen 2

Kampen om kraftfeltet – Skyggelinsen 2
Roman af Jakob Drud
Forlaget Brændpunkt, 2024, 198 sider

Anmelder eksemplar leveret af forlaget

Martin og hans venner fik godt nok stoppet manden fra Sombra (se anmeldelsen af bind 1), men der er stadig masser overvågningskameraer på deres skole, og den mystiske onde kraft der lever i kameraerne er der også stadig. Børnene er nød til at tage kampen op, om må finde og destruere de kraftfelter der giver skyggen dens kraft.

Den mystiske skygge er desværre ikke den eneste trussel der stadig truer børnene. Martins voldelige og fordrukne far, og ikke mindste dennes lige så fordrukne ven, og der også. Martin dækker stadig over faren, da han er bange for at han selv og hans bror vil ryge på hvert deres børnehjem hvis myndighederne finder ud af hvad der sker i deres hjem.

Bogen er en direkte fortsættelse til bind 1, så nye læsere bør gå tilbage og starte der. Men har man læst bind 1, så bør man bestemt også gå til bind 2.

Anmeldt af Thomas Winther

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Roman og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *