Den Fantastiske Rejse

For femten år siden mødtes en flok fans af de fantastiske genrer og blev enige om at starte en ny forening. Det blev til foreningen Fantastik. Et af foreningens første projekter var magasinet Himmelskibet. Ambitionen var at lave et blad for alle de fantastiske genrer, som science fiction, fantasy og horror, som de kan opleves i bøger, film og tegneserier.

Efter femten år er der nu blevet skrevet og trykt hundreder af anmeldelser og der er blevet skrevet artikler og noveller nok til at fylde adskillige bøger.

“Den fantastiske rejse” samler et udvalg af disse artikler, noveller og anmeldelser i en jubilæumsbog, der tager dig på en rejse gennem fandommens verden:

  • Hvem er Anne McCaffrey og hvorfor er Ambrose Bierce så ‘gyselig’? Hvad fan’ er cyberpunk eller planetary romance? Hvad oplever du på en sci-fi kongres i Chicago og på en i Uppsala?
  • Noveller om bl.a. guder i Nairobi og teenagere i 2068.
  • Anmeldelser af de danske og udenlandske bøger og film, der satte et aftryk i tiden.
  • Og meget mere.

Den fantastiske rejse – af Richard Ibsen, Thomas Strømsholt, A. Silvestri, Thomas Winther mf. – 298 sider S/H, ISBN 978-87-970353-1-3 – pris kr. 225,00 / 125,00 for medlemmer.

Bogen kan bestilles på: www.ravnehoej.dk/den-fantastiske-rejse