Lumino City

Lumino CityLumino City
Computerspil, 2014

Lumino City er et spil til PC som fås via Steam. Det har været på tilbud på hjemmesiden Humble Bundle til 1 dollar. Det er en fortsættelse til det tidligere spil Lume. Det er et point-and-click adventure som udkom i december 2014.

Man spiller pigen Lume hvis bedstefar bliver kidnappet mens hun er ved at lave thé. Herefter leder hun efter ham i Lumino City. Lumino City slår på at skulle hedde noget lignende “luminosity”, men dette navn var copyrightet. Byen Lumino City består af huse, offentlige bygninger og beboere på et kæmpestort hjul. Det hele er bygget op i pap og filmet af spiludviklerne. Der er også et skib, en station, restauranter og meget andet på hjulet.

Man kommer videre gennem byen ved at løse nogle puzzles. Disse er lidt på den nemme side. Der er også et sted, hvor man skal spille på guitar, hvilket er ret sjovt.

Spillet er meget flot men også lidt for kort. Man kan gennemføre det på under 10 timer. Det er et rent kunstnerværk i sig selv så flot er spillet. Der er ikke indtalt stemmer men man kan læse hvad byens beboere siger. Man læser mange bøger og hæfter I spillet som er lavet rigtige flotte. Der er et nemt at gå til hint-system for dem som ikke er dygtige til adventure-spil.

Karakter: 8 stjerner ud af 10.

Anmeldt af Andreas Søe i Himmelskibet 46

Dette indlæg blev udgivet i Spil og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *