The Inner World

Inner-World-featureThe Inner World
Computerspil, 2013

The Inner World er et point-and-click adventure-spil til PC (fås på Steam, GOG og i Gamestop), Iphone, Ipad og Android. Jeg har spillet Android-versionen. Det er fra 2013.

Det foregår i Asposia som er en indre verden i en verden som er lavet af jord. Her bor indbyggerne i en by i en rund hul verden, hvor luft kommer ind gennem tre lufthuller i jorden. Der er nogle guder som også er drager, der hedder Basilians og som kommer ud gennem disse jordhuller. Ved at udsende en stråle som folk kan få lige i øjnene, kan de forstene folk. Det er ikke første gang, de angriber denne verden, og en konge som hedder Conroy afværgede det forrige angreb. Conroy styrer nu verdenen ved at være dens beskytter mod disse Basilians.

Spilleren kommer ind i historien i spillet ved at Robert har taget en due ind i Conroys palads. Robert er hoffets musiker og en smule naiv ung eventyrer. Der sker det uheldige at duen sluger det vedhæng i en snor som Conroy har taget om halsen og forsvinder ud af ventilationsanlægget. Robert sætter efter den. Han havner nede på en gade i byen. Her møder han pigen Laura og eventyret begynder. Du spiller Robert i spillet men ind imellem også Laura.

Der er en del hemmeligheder som spilleren finder ud om verdenen ved at spille spillet. Der ligger i virkeligheden noget mere bag historien. Slutningen i spillet er både lykkelig og sørgelig på samme tid.

Karakter: Jeg vil give spillet 9 ud af 10 stjerner, fordi det var godt præsenteret og det var svært visse steder.

Anmeldt af Andreas Søe i Himmelskibet 46

Dette indlæg blev udgivet i Spil og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *