Emil Blichfeldt – Skæbneblod

skaebneblod-cover_1mbVintersjæl II: Skæbneblod
Tekst af Emil Blichfeldt
Illustrationer af Tom Kristensen
Calibat 2016, 56 sider.

I den første Vintersjæl-fortælling fulgte vi en pige der var sendt ind i en mareridtsverden for at redde andre ud derfra. Det var en spændende og urovækkende læseoplevelse, og heldigvis er det samme stil der forsættes med her i bind to. Her er det ikke helt klart, om det mareridt hun er fanget i nu, finder sted i en drøm eller i en skræmmende virkelighed. Bogen er en lang jagt hvor hun jages af sin far, uden at hun rigtigt har noget sted at flygte hen. Flugten er igennem en mørk og dyster verden, hvor hun alligevel frygter at falde i søvn, som om det kun vil gøre det værre.

Forlaget beskriver selv denne serie som deres sværest tilgængelige bøger, og det er da også ganske svært at gengive handlingen. For handlingen er jagten, men det der gør bogen spændende, er mere den skræmmende stemning den formår at opbygge. Historien er perfekt indrammet af Tom Kristensens illustrationer der fanger og underbygger historien og pigens frygt.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet 49

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Horror, Roman og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *