Nino Rasmussen – Historiens Tempel – Anira og Det Mørke Væsen

Historiens Tempel – Anira og Det Mørke Væsen
Roman af Nino Rasmussen
Kahrius, 2015, 176 sider, 150 kr.

Anira bliver reddet fra et overfald af en mystik mand. Det viser sig dog at det ikke var et rent tilfælde at den mystiske mand var til stede. Han har overvåget hende, og det viser sig at han kender hendes far.

Aniras verden er i fare, og Eusuna er kommet for at redde hende, inden den går til grunde. Redningen ender med at ske i hast, for et mørkt skyggevæsen dukker op, og Eusuna må hurtigt hive Anira med ind i en portal og væk fra Jorden. Hun kommer til en fremmed magisk verden, som det dog viser sig at hun lidt hører hjemme i, da hendes far oprindeligt var fra denne verden. Hun var dog uvidende om dette og skal nu til at lære hvilke verden det er hun er kommet til.

Det mørke væsen har destrueret flere verdener, men der er folk derude der tror at Anira måske kan være den person der kan stoppe væsnet.

Dette er en mørk og dyster fantasy fortælling, hvor Anira må igennem mange farer i den nye verden hun er kommet til. Heldigvis møder hun flere på hendes vej der kan hjælpe, bl.a. en kæmpe slangepige der starter med at sluge Anira, men som hun senere bliver venner med. Der er god fart over handlingen, og historien bliver aldrig kedelig, men kan dog komme til at virke lidt rodet med alt det den gerne vil nå.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet 52

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Fantasy, Roman og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *