Absurd 2

Absurd 2
Tegneserieantologiblad
Forlaget Afkom, 2020, 44 sider

Anmeldereksemplaret er leveret af forlaget

Anders Fjølvar udgav sidste år første nummer af en ny horrorantologi med bidrag fra forskelige danske tegneserieskabere. Heldigvis så var det ikke en enkelstående udgivelse, for nu er udgave nummer 2 udkommet. Der er flere nye bidgradsydere med, hvilket vidner om at det er lykkedes ham at få aktiveret en stører flok serieskaberer, noget der jo forhåbentligt kan færre til flere udgivelser fremover.

Første bidrag er fra Anders Fjølvar selv, og handler om metalbandet ”The No Fuck No”, der er blevet trætte af deres egen musik, og derfor vil tilkalde Satan som inspiration. Det kan jo ikke gå andet end galt.

”Ham” af Bjarke Johansen. Starter ud på en strand hvor en mand lurer på en smuk kvinde ligger og soler sig. Det viser sig at han ikke blot er en pervers lurer, men han en der venter på sig derhjemme, som har brug for den unge kvinde.

”Opslugt!” af Bjarke Friis Kristensen. Dette er i bund og grund lille groteskhed om en mand der drikker en kop kaffe.

”Sengetid” af Matias Gedtek. Drengen Danny har fået en hund i fødselsdagsgave. Han smugler hunden med i skole, og har den sovende under sengen hver nat. Dette kunne jo lyde som en sød lille historie, men hvis den var det, så ville den ikke være at finde i et blad med titlen ”Absurd”

”Facilitet XVII” af MNAAR og CHM. Dette er en science fiction historie der finder sted lige inden jordens undergang. Vores planet er blevet ubeboelig, og den eneste mulighed for at rede noget menneskeligt er via en såkaldt Dataark. Mange mennesker har meldt sig til at lade deres væsen blive uploaded til denne ark, der så kan sendes ud i universet, hvor den med lidt held kan finde en beboelig verden, hvor kloner af de uploadede personer så kan føre menneskeheden videre. Det er dog ikke alle der mener at mennesket har fortjent en ny chance til at ødelægge endnu en planet. Dette er min favorit historie i dette blad, da dens dyster streg passer perfekt til den historie den fortæller.

Anders Fjølvar har heldigvis gang i flere projekter, og jeg ser bestemt frem til hvad der ellers kommer fra forlaget Afkom i fremtiden

Anmeldt af Thomas Winther

Dette indlæg blev udgivet i Tegneserier og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *