Samurai Princess

Samurai Princess
Film, Japan 2009
DVD; Another World Entertainment 2010

Another World Entertainment har godt gang i at udgive japanske film hvor cyborgs splatter og bliver splattet af deres fjender. Fælles er groteskheder i cyborgs og genmanipulerede væsner, samt masser af afhuggede lemmer og eksploderende hoveder. Alt dette er gerne tilsat en god gang humor. Filmen Samurai Princess er endnu en af disse.

Samurai prinssesen var eneste overlevende efter hendes 10 veninder blev voldtaget og dræbt. Hun blev dog reddet af en ”arkitekt” og en troldkvinde der gjorde hende til en cyborg, ved at give hende nye færdigheder, samt ved at samle de døde veninders sjæle i hende, og dermed gøre hende til et hævntogt. Filmen starter med at hun finder gerningsmændene og slagter dem, og så efterfølgende sætter hun ud efter deres herrer, en morderisk cyborg der skaber nye væsner af sine ofre. Jagten går nu igennem forskellige groteskheder og masser af blod.

Denne film skulle være af skaberne af Tokyo Gore Police og Machine Girl, begge film som bestemt faldt i min smag. Desværre er det hverken instruktør eller manuskript­forfatter der går igen her. Genremæssigt ligger filmene op af hinanden, med overdreven splat og flyvende afhuggede lemmer. Derefter slutter sammenligningen desværre, for Samurai Princess er lavet på et noget andet budget, og har hverken historie eller effekter der lever op til de andre film. Det meste af filmen finder sted i en skov, eller i gamle fabriksbygninger, hvilket jeg vil gætte mig til har været for at sparre på rekvisitbudgettet.

Hvis jeg skal anbefale noget, så vil det være at købe Tokyo Gore Police og Machine Girl i stedet.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet nr.26

Dette indlæg blev udgivet i Film og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *