Zoom

Zoom
Film, USA, 2006, 83 min.
Instr.: Peter Hewitt
Medvrk.: Tim Allen, Courteney Cox, Chevy Chase, Kate Mara, m. fl.

Zoom er en ganske velproduceret superheltefilm for børn. Den er ikke i klasse med The Incredibles eller Sky High, men den er bestemt ikke så dårlig som dens IMDb rating (2.8) indikerer. Tim Allen spiller næsten samme type rolle som i Galaxy Quest. Her er han den afdankede, pensionerede superhelt Zoom, som meget mod sin vilje må træne et nyt team af helt unge superhelte for at imødegå truslen fra superskurken Concussion, som for mange år siden udraderede Zoom’s gamle super-gruppe, the Zenith Patrol. Filmen er, som så mange børnefilm, en sentimental komedie, men en rimelig underholdende en af slagsen. Den indeholder dog også en del langsomme og halvkedelige passager. Store dele af komikken fungerer godt, men der er ikke meget bid i klimakset. Filmen er også plaget af mange klichéer, og selvom den måske er ment som en hyldest til tegneseriefans, så lykkedes det (i modsætning til Galaxy Quest) ikke særlig godt for den at vise det. Karakter: 5 ud af 10.

Anmeldt af Tue Sørensen i Himmelskibet nr.15

Dette indlæg blev udgivet i Film og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *