Vampire Ecstasy

Vampire Ecstasy
Film, Tyskland, 103 min.
Org titel: Der Fluch der Schwarzen Schwestern (1973)
Instruktør: Joseph Sarno
Medvirkende: Maria Forså, Nadia Henkowa, Anke Syring
Distribution: Another world entertainment 2009

Omslaget på denne film lover både i billeder og tekst et vist indhold af nøgenhed. Åbningsscenen består da også af en flok halvnøgne kvinder der dansende kæler for hinanden

Vampyrmyten har siden Bram Stokers Dracula (og sikkert også før) været forbundet med sex, hvilket en lang række vampyrfilm også har taget op. Another World Entertainment har udgivet en række af disse film, som her Vampire Ecstasy.

Tre unge kvinder ankommer til et slot. Det siges at være uklart hvem af dem der egentlig er efterkommer af den baronesse der oprindeligt beboede slottet, for 300 år siden. Baronessen blev brændt på bålet som heks, men hvis de 3 kvinder bor på slottet et år, vil de arve det. Udover disse tre kvinder kommer der på samme dag et bror-søster søskendepar til slottet, hvoraf hun forsker i overtro og tidligere har skrevet om den lokale vampyrmyte.

Slottets bestyrerinde viser sig at nedstamme fra den oprindelige baronesses tjenerinde, og hun ønsker at genrejse baronessen i en af de unge kvinder. Hver nat er der blandt slottets kvinder et ritual som indebærer nøgenhed, bongotrommer og fallos-stearinlys, og en stor del af filmen er fra disse ritualer. Filmen er således mere en sexploitation end en vampyrfilm, da der i filmen er mere snak om vampyrer, end de rent faktisk optræder i filmen. Plottet er således noget tyndt og let gennemskueligt, men når man ser på hvad filmen lover: unge nøgne kvinder, så leverer den det i stor stil.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet nr.23

Dette indlæg blev udgivet i Fantasy, Horror og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *