Nick Clausen – De sorte symboler

De sorte symboler
Roman af Nick Clausen
Tellerup, 2011, 16 sider

De sorte symboler er Nick Clausens tredje bog udgivet på Tellerup, men hans fjerde ungdomsgyserroman. Han har tidligere beskæftiget sig med varulve, spøgelser og søuhyrer, men denne gang er det hekse der står for tur.

Søskendeparret Jennie og Markus er blevet sendt på landet til deres mormor imens deres forældre er på ferie. Mormoren er en smugle sær, og teenagerne finder da også hurtigt ud af at de andre beboere i den lille landsby er bange for mormoderen. Der er nogen der taler om at hun stod bag den mystiske ulykke hvor morfaderen døde, samt at folk hun er raget uklar med, har det med at blive syge eller komme ud for uheld.

De finder hurtigt ud af at der er noget underligt ved mor­moderen, og at hun praktiserer magi. Der begynder at dukke mystiske symboler op i de to unges værelse og Jennie bliver syg og Markus er tydeligt også påvirket. Der er dog ting omkring mormoren, og ikke mindst omkring morfarens død som ikke hænger sammen.

Nick Clausen skriver nogle ganske gode ungdomsgysere, og han formår at indbygge tvist der gør at tingenes sammenhæng ikke lige er til at regne ud fra starten.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet nr.30

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Horror, Roman og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *