Cheonnyeon ho (The Legend of Evil Lake)

The Legend of Evil Lake er en Sydkoreansk film fra 2003. Den handler om generalen Biharang som elsker en almindelig bondepige ved navn Ja woon-bi. Han bliver til gengæld elsket af dronningen i landet. Ja woon-bis far var oprører, og mens Biharang er i kamp for kongedømmet, bliver hun slået ihjel af to af dronningens livvagter. Før hun dør, trækker hun er sværd op af jorden. Det har tilhørt landes første konge. Han brugte det til at forsegle en ond troldmand i en sø. Troldmanden er nu fri og besætter Ja woon-bi’s krop. Han begynder at hærge dronningens palads indtil Biharang kommer tilbage. Han forsøger at uddrive den onde ånd, men også dronningens livvagter er efter ham, da de tror at han er i ledtog med ånden. Det er en flot film, med få, men flotte speciel effects. Historien er desværre meget langsomt fortalt, men det er en god historie, og jeg nød at se den. Filmen kan købes i Laserdisken og er på koreansk med engelske tekster. Ekstramaterialet er desværre ikke tekstet.

Anmeldt af Kim H. Pierri i Himmelskibet nr. 7

Dette indlæg blev udgivet i Fantasy, Film og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *