Massive Online Gamer

Massive Online Gamer
Mar/Apr 2012
Magasin

Massive Online Gamer er et blad som beskæftiger sig med MMO’er. MMO er spil som spilles online på internettet med andre mennesker. Spillene har meget store områder til at spille i og opdateres løbende med udvidelser. Blandt MMO’er findes også MMORPG’er som er de store online-rollespil. Bladet har et større fokus end blot MMORPG’er, idet det dækker alle online-spil.

Forlaget har nu lagt bladet på pause, men vil måske fortsætte senere. Det er et blad som har artikler om alle spil, men jeg kan forestille mig at folk måske spiller World of Warcraft, men ikke andre spil og de så kun lige er interesseret i artikler om dette spil. Der er artikler vedrørende alle spil.

Der er f.eks. en artikel om “ganking” i World of Warcraft. Der beskrives ti områder i World of Warcraft som er gode til at angribe.

Endvidere er der en artikel om tyve nye MMO’er som snart kommer ud. Det er også et blad for dem som vil have nyheder indenfor spil.

Spillene handler om at lave det rigtige set-up mht. ens karakter. Der beskrives en hel del ideer til at gøre dette. Det handler om at komme ind i den rigtige rolle og spiller den godt.

Tilsidst i bladet beskrives Lycanthropy og hvad den har at gøre med dig. Det står også om Porphyria, om hvordan en vampyr ikke kan tåle sollys pga. sin hud og at det skyldes usund livsstil.

En artikel om hvordan to spillere i Lord of the Rings Online har fundet hinanden, blevet gift og fundet en baby sammen med en artikel om nye spillerorganisationer (Guilds) afrunder bladet. Alt i alt syntes jeg at det er et godt blad, men det kan nok ikke løbe rundt, da meget af indholdet kan findes på internettet og der er mere af det her.

Anmeldt af Andreas J. Søe i Himmelskibet nr.32

Dette indlæg blev udgivet i Magasiner og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *