Sick in the head

Sick in the head
Fanzine af Peter Ryberg Larsen
44 sider, 2012, 35 kr

Det er ved at være længe siden vi sidst har set et nyt dansk trykt filmfanzine. Hjemmesider og specielt blogs har overtaget og er blevet zine-skribenternes foretrukne, da nettet giver mulighed for hurtige opdateringer, og man slipper for tryk og distributionsbesværet. Det var derfor med stor glæde jeg fandt ud af at der nu er startet et nyt trykt zine (pudsigt nok så var det på en blog jeg hørte om bladet), og fik selvfølgelig straks bestilt et eksemplar.

Bladet er i det klassiske A5 fanzine-format, med et virkeligt flot og indbydende layout holdt mest i sorte sider med hvid skrift. Selvom forsiden er prydet af et indbundet blødende hoved, så gør det at man virkeligt får lyst til at læse dette zine. Indholdet er også underholdende skrevet, og som ethvert godt filmfanzine er der masser af holdninger og personlige meninger i bladets artikler. Dette skinner bl.a. igennem i artiklen der er en kritisk kommentar til de mange revives og prequels der for tiden laves i Hollywood. Bladet indeholder en top-ti over redaktørens favorit-horrorfilm samt et interview med en af zine-scenens erfarne skribenter, Jesper Mørch. Som ethvert godt film-zine er der også masser af anmeldelser af horror film som Satan’s Sadists, Thriller – en grym film og Cannibal women in the avocado jungle of death.

Zinet har masser af personlighed og sjæl, og jeg kan kun håbe at redaktøren har fået mere blod på tanden, således dette zine får lov at leve i mere end et nummer.

Zinet kan bestilles på www.n0x.dk/sith/

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet nr.33

Dette indlæg blev udgivet i Fanzines, Horror, Magasiner og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *