I, Frankenstein

I FrankensteinI, Frankenstein
Film, USA, 92min, 2014
Instruktør: Stuart Beattie
Medvirkende: Aaron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Jai Courtney, Miranda Otto

Da Frankensteins monster har taget sin hævn over sin skaber efter at denne har haft udstødt ham, bliver han angrebet af dæmoner der er sendt ud for at fange dette mægtige væsen. Han reddes dog af krigere fra gargoyle-ordenen som i umindelige tider har kæmpet imod dæmonerne. Disse krigere tager form af de gotiske sten gargoyles på kirker og slotte, og vogter der over mennesket og beskytter dem.

Frankensteins skabning gives af ordenen navnet Adam, og indbydes til at slutte sig til dem. Han vælger dog at gå sine egne vejen og tager kampen op imod dæmonerne. Da Adam er upåvirket af alder og tidens gang, så fortsætter han kampen helt op til vor tid.

Dæmonfyrsten Naberius har et stort ønske om at lære hemmeligheden bag genoplivningen af de døde, da han vil bruge det til at skabe en hær af udøde besat af dæmoner som han vil bruge til at underlægge sig verden med. Han ønsker derfor at fange og undersøge Adam. Dette gør at Gargoyledronningen ikke tør lade Adam gå af frygt for at dæmonerne fanger ham.

Adam er således blevet en vigtig brik i en krig der har stået på i årtusinder, og som videnskaben nu er ved at bringe til sin afslutning.

Filmen er baseret på tegneserien af samme navn skabt af Kevin Grevioux, og er et actionbrag af en film. Den er ganske underholdende hvis man blot har lyst til at se nogle effektfulde kampe, og ikke føler behov for at skulle reflektere det store over det der finder sted foran øjnene på en, så er dette et godt valg. Så en kedelig aften hvor du bare vil koble af, så bestil en pizza og en cola, og sæt dig til rette og se I, Frankenstein.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet 46

Dette indlæg blev udgivet i Film, Horror og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *