Spandex Force: Champion Rising

Spandex ForceSpandex Force: Champion Rising
Spil til PC, Android og iOS
Indiespil; kan købes på Steam

Spandex Force: Champion Rising (SFCR) er et spil til PC, Android og iOS. Det er hvad man kalder et ‘casual’-spil, hvilket vil sige et man kan spille når man har tid, behov og ikke skal lægge større engagement i. Den slags spil er typisk meget afhængigheds-skabende og det er SFCR også.

SFCR starter ved at en troldmand i den lokale by laver et væddemål med en ukendt person om han kan lave en superhelt ud af en almindelig person på kun en måned. Man har derfor en måned i spillets tid til at gennemføre det. Hver gang man gør noget, tager det tid, særligt når man går fra sted til sted, og det gør at man skal passe på ikke at bruge for meget tid.

Man skal alle de ting i spillet som en superhelt skal. Man skal redde gamle damer over vejen, man skal redde deres katte ned fra træerne, man skal bekæmpe skurke, man skal udvikle sine superkræfter, man skal redde byen fra den onde robot, etc. Man skal dog også arbejde for at tjene penge.

Spillet er opbygget i nogle akter som skiftes efter at dele af historien er blevet gennemført. Ved enden af hver akt skal man ind i en dungeon for at bekæmpe de superskurke som holder til der. Der er forskellige slutninger. Der er mindst en god og en dårlig slutning. Der er også valg undervejs som man må træffe.

Man løser spillets opgaver ved et spil med bolde. Her skal man vælge mindst tre bolde i en række efter hinanden for at opnå point. Point kan komme i mange former: Physical, Mental, Elemental, Reputation, Random, Money, etc. Ved at vælge mere end fem bolde på en gang, får man også de omkringliggende bolde. Det er noget som man skal stræbe efter.

Jeg kan anbefale spillet. Jeg fik Steam-udgaven i et bundle på Indiegala.com, og Android-udgaven fik jeg gratis. Jeg har spillet Android-versionen. Jeg vil give spillet 7 ud af 10 point.

Anmeldt af Andreas J. Søe i Himmelskibet 47

Dette indlæg blev udgivet i Spil og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *