Frank Brahe – MORF

morf-box-forsideMORF
Tegneserie af Frank Brahe
Gymnoten, 2016

Jeg har flere af Frank Brahes forskellige udgivelser stående på mine hylder. Det er dog film-fanzines og Erwin Neutzsky-Wullf-bøger Frank har layotet, men dette er den første tegneserie som er kommet ind i samlingen fra hans hånd.

Der er krig i universet, noget som vi dog her på jorden er helt uvidende om. I det skjulte bliver vi dog draget ind i den, da den ene part i konflikten vælger at bruge mennesker som grundlaget til at dyrke varulve, mens den anden part selvfølgelig prøver at standse dem. Alt dette bliver en lille flok personer blandet ind i, da den ene bliver besat af en parasit, der fører ham ud i en skov, og får ham til at ødelægge en række pupper. Der er dog ingen som rigtigt vil tage hans historie for gode varer, for han er kendt med et misbrugsproblem, og har tidligere fortalt vilde historier. Men parasitten ligger stadig på hans bord og prøver at få ham til at give den adgang til hans hjerne, så den kan fortsætte sin kamp.

Det er en underholdende mørk science fiction-fortælling med varulve, tentakelmonstre og folk der sjældent har muligheden for at gøre en forskel, men som nu skal redde jorden.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet 49

Dette indlæg blev udgivet i Horror, Science Fiction, Tegneserier og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *