The Last Door, sæson 2

The Last Door, sæson 2
The Game Kitchen, 2016
Til Windows (Steam og GOG), Mac OS, Linux, iOS, Android

The Last Door anden sæson er udkommet. The Last Door var oprindeligt sat op til at vare fire sæsoner men da der ikke er blevet solgt nok af The Last Door, slutter udviklerne spillet af med sæson to.

Spillets anden sæson fortsætter hvor den første sæson sluttede. Man skal mere ind i mysteriet, og det starter man med på et hospital. Her foregår der igen mystiske ting, og der er noget ondt på færde. Det er Lovecraft og Poe som igen er inspirationen bag spillet.

Spillet er blevet udvidet med oversigtskort, hvor man kan tage forskellige steder rundt i landskabet og i byerne. Spillet har igen den samme retro-grafik, den gode musik med nye lydspor og en masse nye gys.

Jeg var meget godt underholdt af anden sæson. Det er godt at spille om vinteren, når det er mørkt og koldt, og dermed den rette stemning. Jeg spillede før i tiden med i diverse rollespilsgrupper med Call of Cthulhu. Det gør jeg ikke mere, men nu kan jeg få mit gys via The Last Door.

Det er egenligt meningen, har jeg fundet ud af, at The Last Door skal spilles flere gange, og de efterfølgende gange finder man ud af mere om spillet. Der er nogle hemmeligheder som ikke lige viser sig med det samme. Man kan se det på ens Steam-archievements. Hvis man ikke har dem alle, har man ikke fundet alle spillets hemmeligheder endnu. Der er små sidehistorier og meget andet at finde frem til.

Jeg vil give anden sæson 8 ud af 10 stjerner. Det er ærgeligt at de ikke har kunnet få nok finansiering til at fortsætte serien.

Spiloplevelsen tager igen omkring fire timer. Det er ikke for børn.

Anmeldt af Andreas J. Søe i Himmelskibet 51

Dette indlæg blev udgivet i Spil og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *