Janus Andersen – Episk #zombie haiku

Episk #zombie haiku
af Janus Andersen
Selvudgiven, 2018, 132 sider.

Igennem de sidste år er der udkommet rigtigt mange zombie bøger og film. Der er zombie-pubcrawl, og zombie-run, og de sidste par år har man også kunnet købe zombiekravlenisser til jul. Og alligevel så udkommer der stadig nye udgivelser der på nye måder er med til at fortælle om de vandrende døde.

Episk #zombie haiku er en historie om zombiepestens udbrud, samt fortællingen om en mand der først forsøger at finde sin kæreste i kaosset, og som i en søgen ender med at forskanse sig sammen med en lille flok overlevende i en Rema-butik. Men som altid i zombie historier, så er man ikke i sikkerhed længe.

Det der gør at denne historie for alvor skiller sig ud er at den udelukkende er skrevet på Haiku. Ikke mindre end 170 haikudigte er det blevet til, men alle er de med til at fortælle en samlet historie på fineste vis via disse små tekst bider på henholdsvis 5, 7 og 5 stavelser:

De er overalt
De sultne døde spiser
og maden vågner

Bogen er kun trykt i 30 eksemplarer, så skynd jer hvis I skal have jer et eksemplar.

[Men måske der da kommer et nyt oplag? Red.]

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet 54

Bogen er lagt ud til fri download:

Episk #zombie haiku, 1. del

Episk #zombie haiku, 2. del

Episk #zombie haiku, 3. del

 

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Horror og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *