Absurd

Absurd
Tegneserieantologiblad
Forlaget Afkom, 2019, 48 sider

Anmeldereksemplaret er leveret af forlaget

I sidste nummer anmeldte vi antologibladet Volt. Det lader til at det står lidt stille omkring det blad. Et nyt har dog meldt sig på banen under titlen Absurd, og såvel navnet, som forsiden viser tydeligt at der er tale om horror tegneserier.

De 48 sider indeholder 5 forskellige historier startende med “Sodapop” af Maria tran, hvori en kvinde netop er blevet droppet af sin kæreste, men hun vil bestemt ikke give slip på ham.

I “Dybet” af Lauge Eilsøe-Madsen er et par dykkere i en minibåd kommet ned i et ukendt, men bestemt ikke livløst dyb. Spørgsmålet er nu hvad de har vækket dernede. Der er bestemt noget Lovecraftiansk over denne, og dette er nok min favorit historie i bladet.

I “Jagt” af Bjarke Johansen er et kæmpe vildsvin løs, og en jæger er efter den, men der er måske også nogen efter ham.

I “Hytten der dryppede blod” af Danni Bardlund Christensen lever bestemt op til sin titel, og er hæftets klart blodigste indlæg, med folk der bliver splittet ad af et brutalt monster.

Det sidste bidrag er “Gæsten” af Matias Gedtek tager en kvinde et job hvor hun skal passe en mystisk mands kat, og det kan næppe komme som nogen overraskelse at det skulle hun ikke have gjort.

Bladet har en fin variation i historier, og jeg må sige at indholdet lever godt op til titlen Absurd, hvilket bestemt er ment på den positive måde. For historierne er absurde, men giver tilsammen en fin udgivelse, som lever fint i samme stil som antologibladet Volt, og andre lignende antologi udgivelser. Jeg ser bestemt frem til fremtidige numre.

Se den første side af hver historie på forlagets hjemmeside.

Anmeldt af Thomas Winther

Dette indlæg blev udgivet i Horror, Tegneserier og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Absurd

  1. Jeg ville gerne have set nogle illustrationer.

  2. admin skriver:

    God ide. Jeg har nu taget et par af de illustrationer som er at finde på forlagets hjemmeside og sat dem ind i anmeldelsen. Du kan se flere på https://forlaget-afkom.dk/?product=absurd-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *