Niels Kjærgaard – Natradio

Natradio
Roman af Niels Kjærgaard
Enter Darkness, 168 sider, 2022

På den lille lokal station Radio Lindsted har styre Martin teknikken på deres natudsendelse. Folk ringer ind om småsludre med værten Tom og der spilles musik til at underholde natravnen. De kedelige aftner begynder dog at blive mere dystre da folk i den lille by begynder at opføre sig underligt, og flere af de der ringer beretter om mystiske hændelser i byen. Flere folk begynder at dukke på med sår og skrammer som de ikke ordentligt husker hvor stammer fra.

Natradio er en fin lille hurtigt læst gyser, som fortjener at blive læst i et stræk så man fuldt kan blive i den stemning som den bygger op. Ideen med et lille samfund hvor folk begynder at opfører sig underligt er set masser af gange før, men når noget er velskrevet så giver det stadig en fin læseoplevelse, og det er det man får her.

Forlaget præsenterer bogen som henvender sig primært til YA og andre som kan lide genren med moderat gys, samt at dette er første bind i Apokalypse-serien, en serie som jeg bestemt vil hold øje med hvad der ellers udkommer i.

Anmeldt af Thomas Winther

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Horror, Roman og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *