The Librarian II: Return To King Solomon’s Mines

The Librarian II: Return To King Solomon’s Mines
TV-film, USA, 2006, 95 min.
Instr.: Jonathan Frakes
Medvrk.: Noah Wyle, Bob Newhart, Gabrielle Anwar, m.fl.

Den anden film i serien mangler desværre den inspiration og charme som den første film trods alt havde. Vores bibliotekar-helt må tage til Casablanca for at forhindre nogle skurke i at få fat på The Book of Solomon (som befinder sig i Kong Salomons miner), som kan ændre tid og rum og dermed omskrive historien. Der er referencer til, og musik fra, Bogart-filmen Casablanca, men videre sjovt bliver det aldrig. Historien er præget af klichéer og rip-offs fra Indiana Jones, og mangler de mange sjove detaljer fra 1’eren. Der er selvfølgelig Gabrielle Anwar at kigge på, men det trækker kun et enkelt karakterpoint opad. Desværre en film der forbliver forglemmelig. Karakter: 4 ud af 10.

Anmeldt af Tue Sørensen i Himmelskibet nr.15

Dette indlæg blev udgivet i Film og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *