Killer Crocodile

Killer Crocodile
Film, Italien 1989
Instruktør: Fabrizio De Angelis
På DVD fra Another World Entertainment

En film med en titel som denne forventer man sig visse ting af. Selvfølgelig en stor krokodille, dertil skal vi have nogle unge mennesker der kan bliver dræbt, og endeligt skal vi have nogle skurke, gerne kriminelle, som vi kan håbe på bliver dræbt. Historie og plot forventes der ikke det store af, så hellere effekter der passer til genren (og i dette tilfælde også til hvad 80’ernes B-film kunne byde på).

Allerede i starten af filmen oplever vi kæmpekrokodillen på dræberjagt, da en ung badende kvinde bliver dræbt (har vi set en lignende start før? Det tror jeg nok vi har).

En flok unge miljøaktivister tager ud i et sumpområde for at finde beviser på at der dumpes kemisk affald i naturområdet. Da de overnatter i sumpen, forsvinder en af de unge kvinder. I sumpen finder de det kemiske og radioaktive affald, men også deres venindes gennemtyggede lig. Vi har nu både de unge, plus de er begyndt at dø.

Tilbage i byen vil myndighederne ikke igangsætte en undersøgelse, og de vil slet ikke høre tale om det giftige affald. Det viser sig da også hurtigt at byens dommer er i lommen på dem der dumper affaldet (så har vi også skurkene på plads). De unge sætter sig selv for at finde krokodillen, og får hjælp af en lokal jæger, som udfordrer og kæmper mod krokodillen, som vi end ikke har set Crocodille Dundee gøre det.

Filmen gør det den skal, hverken mere eller mindre, og den kan anbefales til alle der gerne vil se en B-film om en kæmpe krokodille.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet nr.30

Dette indlæg blev udgivet i Film og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *