Gun Woman

Gun WomanGun Woman
Film, Japan, 2013
Instruktør: Kurando Mitsutake
Medvirkende: Asami, Kairi Narita, Noriaki Kamata
På DVD fra Another World Entertainment

To amerikanske lejemordere er på en længere road trip, og imens fortæller den ene om en japansk læge der for at hævne drabet på sin kone valgte en noget speciel tilgang.

Morderen var en dybt forstyrret rigmandssøn som pga. sin fars penge kunne gøre som han havde lyst til, hvilket bl.a. involverede voldtægt og mord. Et af ofrene var lægens kone, noget som lægen blev tvunget til at se på og som han nu er ude på at hævne.

Morderen har også nekrofile tendenser, hvilket lægen vil udnytte til sin hævn. Han har opsporet det sted hvor morderen får styret sin lyster, men de eneste der kan komme derind, er ligene af de kvinder, der skal stille kundernes lyster. Han finder derfor en viljeløs narkoman og træner hende til at bliver morder. Han indopererer dele til en pistol i kroppen på hende og giver hende et medikament som skal få hende til at virke død. Hun er nu klar til at udføre lægens hævn.

Filmen er meget godt i tråd med andre japanske splatterfilm som Another World Entertainment har udgivet som bl.a. Machine Girl (en film med samme skuespillerinde i en hovedrolle som Gun Woman).

Er du til disse japanske splatterfilm, så vil Gun Woman bestemt også være noget for dig, men er man ikke så meget til at se en film om en nøgen blodig kvinde der jagter nekrofile galninge, er dette ikke filmen. Er det derimod et oplæg man syntes lyder interessant, så skal man ikke snyde sig selv for denne film.

De japanske dele af filmen virker godt på deres egne præmisser, mens scenerne hvor de to amerikanere med deres noget ubehjælpelige dialog kun er forstyrrende og slet ikke passer til filmen, heller ikke selvom de to historier til sidst kædes sammen. Heldigvis er det begrænset hvor meget disse to er med i filmen.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet 42

Dette indlæg blev udgivet i Film og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *