Benni Bødker – Zombie City

ZombieCity1Zombie City
1 – Alene i mørket
2 – De dødes by
3 – Under jorden
4 – De levendes land
Børnebogserie af Benni Bødker
Illustreret af Simon Bukhave
Forlaget Corto, 2013-14
44-48 sider per bind

Benni Bødker har efterhånden et stort forfatterskab bag sig og har skrevet meget børne- og ungdomsfantasy, gys og science fiction. Når man kigger i boglisten her i Himmelskibet over nye fantastiske udgivelser, så kan man se at der udkommer rigtigt meget til børn og unge herhjemme, så vi får kun dækket en lille del af det her i anmeldersektionen, men nu tænkte jeg at det var på tide at få kigget på nogle af Bødkers bøger. Valget faldt på serien Zombie City.

Zombie City 3En eksplosion har forvandlet verden til et sted hvor de levende døde regerer og hvor det virker til at kun børn har overlevet og de voksne enten er døde eller er blevet til zombier. Chris har haft gemt sig i en bunker, men da han løber tør for mad, er han nød til at komme ud af sit skjul. Han møder pigen Lea der fortæller ham at der skulle være et sted kaldet De levendes land hvor der skulle være overlevende, og rygtet vil at der også her skulle være en kur mod smitten. Chris begiver sig ud på jagt efter de levendes land, men han skal først igennem en lang rute fyldt med zombier.

Serien består af 4 bind der hver er på kun ca. 48 sider, så de er meget hurtigt læst. De korte bøger gør at der er et højt tempo, og de er derfor velegnede til en der vil have en hurtig gang let zombie-aktion. Selvom det er letlæselige børnebøger, så fik læsningen af dem overbevidst mig om at jeg hellere må få kigget lidt nærmere på Bødkers forfatterskab.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet 43

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Horror og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *