CAT Interstellar

CAT Interstellar
Ionized Games, 2016
Til Windows(Steam) og Linux

CAT Interstellar er et spil som er udgivet med tidlig adgang. Det betyder at spillet stadigt er ved at blive udviklet og at man kan se hvad udviklerne er i gang med. Bjarne Sinkjær siger at han ikke vil købe spil mere med tidlig adgang, da man får en halv spilleroplevelse. Man må vente på det endelige produkt. Det er ikke sikkert at det endelige produkt nogensinde kommer, da udviklerne allerede har fået deres penge.

I CAT Interstellar styrer man en slags hunde- eller katte-robot. Planeten Mars er ved at blive terraformet af tænkende robotter. Man laver nogle missioner for disse robotter. I virkeligheden er der mere bag historien om terraformningen af Mars. Det opdager man langsomt.

Spillet kører over nogle kapitler. Når man kommer ind i spillet, er man i kredsløb om Mars på en rumstation. Her kan man vælge hvilket kapitel som man gerne vil spille.

Spillet er flot lavet. Det har flotte landskaber og teknologiske komplekser. Der er lige kommet en ny version med pænere tegning af robotter, når de går ind i et mørkt sted. Selve Mars er realistisk vist.

Spillet kan spilles af børn sammen med deres forældre. Der er ingen vold eller sex i spillet. Spillet kan styres med en Xbox-controller, og det fungerer ret godt. Spillet kan gennemføres på fire timer på nuværende stadie, men mere tilføjes løbende. Det er et ikke særligt dyrt spil som tit er på tilbud på Humblebundle Store. Jeg vil give spillet 7 ud af 10 stjerner.

Anmeldt af Andreas J. Søe i Himmelskibet 51

Dette indlæg blev udgivet i Spil og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *