Kasper Endelt – Den Universelle Alliance

Den Universelle Alliance – Kampen for at overleve
Roman af Kasper Endelt
Mellemgaard, 2017, 168 sider

Ved bogens start er jorden blevet ødelagt. Historiens fortæller er en arkivrobot, som fortæller historien om den invasion af Jorden der endte med at den menneskelige race næsten blev udryddet af en race af rumvæsner, der bedst kan beskrives som en krydsning imellem en gorilla og en komodovaran. Den historie der fortælles, fokuserer dog på de overlevende og deres kamp for at bekæmpe invasionen og at finde en ny plads til mennesket, når vi nu ved at der er andet liv i universet, og heldigvis er det ikke alle der er derude som prøver at udslette os. Historien er bygget op af en lang række meget korte afsnit som er sammenstykket af øjenvidneberetninger og dagbogsnoter, fra overlevende og fra soldaterne der kæmpede imod invasionen.

Opsplitningen i de meget korte afsnit gør desværre at historien var svær for mig at blive fanget af, da flowet i historien ikke fungerede ordentligt. Jeg gik i stå i bogen flere gange, og når jeg satte mig med den igen, havde jeg svært ved at huske hvad der egentligt var sket, da historien ikke ordentligt havde fanget mig. På trods af nogle gode ideer, så var dette ikke en bog for mig.

Anmeldereksemplar stillet til rådighed af forlaget.

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet nr. 55

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Roman, Science Fiction og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *