Men in Black: International

Men in Black: International
Film, USA, 2019
Columbia/Sony
114 minutter
Instruktør: F. Gary Gray
Medv.: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Emma Thompson m.fl.

Men in Black: International er den fjerde film i Men in Black-franchisen. Den første film om agenterne i Men in Black kom i 1997. Men in Black  er en meget god komedie, og det synes jeg også de andre  film i franchisen er, omend toeren var den svageste. Spørgsmålet er så om Men in Black: International kan leve op til de andre film i franchisen.

I denne nye film er der kommet nogle nye agenter på banen i stedet for Will Smith som agent J og Tommy Lee Jones som agent K: agent H (spillet af Chris Hemsworth) og agent M (spillet af Tessa Thompson).

I Men in Black: International får agenterne H og M fat i et masseødelæggelsesvåben og får at vide at der muligvis er en forræder i Men in Black organisationen. Samtidig er der to mystiske aliens som jagter dem og åbenbart også vil have fat i våbenet.  Mere skal der ikke siges om handlingen her.

Filmen har fået mindre gode anmeldelser, men jeg synes faktisk at den var underholdende, dog uden være mesterlig, og at de nye skuespillere spiller godt.  De udfylder rollerne som agenter tilfredsstillende.  Historien har en enkelt lille svaghed med,  hvordan agenterne fik information om,  at der er en forræder hos Men In Black.  Og filmen har måske ikke så meget på hjerte. Men det synes jeg ikke gør så meget. Filmen er en komedie og tager ikke sig selv så højtideligt.  Og filmen er sjov og kan leve op til de andre i franchisen. Dog synes jeg at etteren er bedre end Men in Black: International. Hvis man kunne lide de andre Men in Black-film, så kan denne anbefales.

Karakter: 7 stjerner ud af 10

Anmeldt af Jóannes á Stykki i Himmelskibet 57

Dette indlæg blev udgivet i Film og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *