John Kenn Mortensen – Post-it monstre

Post-it monstre
Kunstbog af John Kenn Mortensen
Aben maler, 2011

Første gang jeg stødte på Post-it monstrene, var da der begyndte at cirkulerer links til Don Kenn Gallery blog på forskellige andre blogs. Allerede fra starten blev jeg imponeret af den streg som han havde brugt til at tegne forskellige monsterillustrationer på post-it labels. Der er noget hyggeligt uhyggeligt over de svævende spøgelser og andre monstre der er illustreret. De mennesker der er med på billederne, kigger mere med undersøgende, nysgerrige blik på monstrene end med gru, hvilket er med til at give lidt samme udtryk som når helte møder trolde o.l. i børneeventyr. Eventyrligt er et af de ord jeg vil knytte til disse illustrationer.

Jeg blev glad da jeg erfarede af forlaget Aben maler havde samlet Don Kenns illustrationer i en bog. Kunstbøger har gerne det problem at de ikke kan gengive billeder i den rigtige størrelse, men da ‘lærredet’ i dette tilfælde har en begrænsede størrelse, så er der her muligheden for netop at gengive ordentlige udgaver af originalerne. Illustrationerne kan også findes på hans blog, men til alle de der lige som jeg godt kan lide at have ting på tryk er denne bog et oplagt køb.

http://johnkenn.blogspot.com/

Anmeldt af Thomas Winther i Himmelskibet nr.32

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Horror og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to John Kenn Mortensen – Post-it monstre

  1. Pingback: John Kenn Mortensen – De utilpassede | Himmelskibet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *